Als je een brede interesse hebt, beland je op verrassende plekken. Regelmatig wordt me gevraagd om aan projecten mee te werken. Vaak als redacteur, maar soms als conceptontwikkelaar, regisseur of host op een evenement.

Zo werk ik als redacteur en regisseur voor het cultuur & human interest programma ‘Panorama Zondag’ (KRO-NRCV) bij Radio 4.  Ook was ik 10 jaar freelance redacteur voor Omroep West, schreef ik mee aan een lesmethode en stond op het podium als host voor Tedx Youth Delft. Ik doe dit met liefde en houd van de afwisseling. Wat niet betekent dat ik op alles ‘ja’ zeg. Belangrijk vind ik dat we samen kijken welke competenties u en uw organisatie op die plek nodig hebben. En of ik dan de juiste ‘man’ op de juiste plek ben.

Project portfolio

2022-06-30T14:25:41+02:00

Panorama Zondag

In 'Panorama Zondag' schetst presentator Hans Smit elke week het culturele landschap van een interessante gast. Hij of zij neemt vier kunstwerken mee die hem of haar persoonlijk raken. Inspiratie en mooie verhalen, omlijst door klassieke muziek. 'Panorama Zondag' is live op Radio 4 te beluisteren en als podcast, het wordt gemaakt in opdracht van [...]

2023-06-22T11:16:28+02:00

Hijltje

In de documentaire volgen we het bijzondere gezin van Hijltje, zij zorgt met verbazingwekkend veel geduld en liefde, en zonder partner, voor vijf pleegkinderen.