Ik ben Lenny Tamerus en LT Media is mijn bedrijf. Ik heb een journalistieke achtergrond en kan ook meedenken vanuit de communicatieve belangen van jouw organisatie. Daarnaast heb ik ervaring in het onderwijs.

Creatief.Nieuwsgierig.Betrokken

Ik houd van verhalen die de wereld mooier maken.

Ik woon met veel plezier in Delft. Het enige nadeel is dat het niet aan zee ligt. Mijn interesse is breed. Ik interview graag veel verschillende mensen. Daarnaast houd ik van storytelling. En ik ben nieuwsgierig. Ik vraag me altijd af wat het is en waarom? Van de nieuwste koffietrend tot werking van de hersenen. Ik houd van verhalen die de wereld mooier maken. Daarom ben ik graag bezig met maatschappelijke onderwerpen als onderwijs, een veilig thuis voor kinderen of klimaat.

Meedenken

Afhankelijk van de soort opdracht werk ik samen met anderen. Ik heb inmiddels een breed netwerk van professionals. Mensen met hart voor jouw zaak. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn.

Creatives die met je meedenken.